Ραδιοσυχνότητες RF Accent

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία

Τι είναι οι Ραδιοσυχνότητες RF Accent και που χρησιμοποιούνται ;

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα) είναι εμφανής στις περισσότερες γυναίκες σήμερα. Η κυτταρίτιδα, το επιφανειακό παγιδευμένο λίπος δηλαδή, εμφανίζεται κυρίως στις περιοχές των γλουτών και των μηρών. Παρόλο που δεν αποτελεί ανησυχία για την υγεία, η κυτταρίτιδα θεωρείται αντιαισθητική και λόγος ντροπής για πολλές γυναίκες.
Στο Dermalaser Clinic χρησιμοποιούμε τη μοναδική τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων Dual RF που χάρη στην επιλεκτική θέρμανση που παρέχεται στον ιστό μειώνει δραστικά την κυτταρίτιδα και διεγείρει τη παραγωγή κολλαγόνου με δραστικές δομικές αλλαγές για σφριγηλό σώμα και πρόσωπο. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια αυτή των ραδιοσυχνοτήτων αυξάνεται η θερμότητα στον υποδόριο ιστό και το χόριο. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την απελευθέρωση των τοξινών, την αποσυμφόρηση των κατακρατήσεων και την παραγωγή νέου κολλαγόνου.
Έχουμε αποτέλεσμα γρήγορα, γιατί χρησιμοποιείται μία προσέγγιση “διπλού στρώματος”.
Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη.

Πιο αναλυτικά, η θεραπεία του Μονοπολικού RF διεισδύει έως και 20 χιλ. στο εσωτερικό του ιστού – φθάνοντας σε επίπεδα επιφανειακού παγιδευμένου λίπους (κυτταρίτιδα), αλλά και σε εν τω βάθει επίπεδα λιπώδους μάζας. Διεγείροντας θερμικά αυτά τα επίπεδα του ιστού βελτιώνεται θεραπευτικά η τοπική κυκλοφορία και η ινώδης κατάσταση του ιστού, καθώς βοηθά, επίσης, αισθητά τις οιδηματώδεις περιοχές παροχετεύοντας τα κατακρατημένα υγρά και τις τοξίνες. Η μοναδική αυτή τεχνολογία διευκολύνει και ενισχύει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού, συμβάλλοντας στην κινητοποίηση και την αποβολή των λιποαποθηκών. Η διπολική κεφαλή παράγει θερμότητα στη δερμίδα. Αυτή η αύξηση της θερμότητας απελευθερώνει τους δεσμούς κολλαγόνου και απλώνει τις δεσμίδες των ινών κολλαγόνου. Οι ινοβλάστες απελευθερώνονται στη γύρω περιοχή, διεγείροντας, έτσι, την αύξηση νέου κολλαγόνου. Ως αποτέλεσμα έχουμε την αύξηση της πυκνότητας του στρώματος της δερμίδας και βελτίωση της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου.

Η δράση της θεραπείας στην κυτταρίτιδα:

Η εν τω βάθει θερμική διέγερση με την εφαρμογή της μονοπολικής κεφαλής αυξάνει τις τοπικές μεταβολικές ανταλλαγές και την κυκλοφορία του αίματος. Τα τριγλυκερίδια και τα ελεύθερα λιπαρά οξέα που παγιδεύονται μέσα στα λιποκύτταρα απελευθερώνονται στη κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας τη συρρίκνωση αυτών των λιποκυττάρων. Ως αποτέλεσμα έχουμε τη μείωση του μεγέθους των λιποκυττάρων στο υποδόριο λίπος, μείωση της κυτταρίτιδας, καλύτερη ποιότητα και σφριγηλότητα του συνδετικού ιστού.

Τρόπος δράσης:

Η εκπομπή των μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF προκαλεί την θέρμανση των ιστών του χορίου, των λιποκυττάρων και των κυττάρων κολλαγόνου τα οποία βρίσκονται κάτω από το δέρμα μέχρι το σημείο της συστολής τους, με ορατό αποτέλεσμα ένα πιο σφικτό δέρμα. Αξίζει να σημειωθεί πως με την εφαρμογή της μεθόδου αυτής παρέχεται μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος καθώς o οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την αποκατάσταση της εσωτερικής θερμικής βλάβης που πραγματοποιείται. Έτσι, η αλλαγή είναι αισθητή και συνεχής, το δέρμα πιο λείο και λαμπερό και η εμφάνιση πιο νεανική.

Αναλόγως το μέγεθος της περιοχής, μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 15 μέχρι και 45 λεπτά.
Γενικά απαιτούνται 6 εως 10 θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν ανά εβδομάδα, δεκαήμερα ή δεκαπενθήμερα μεσοδιαστήματα ανάλογα την περιοχή και την επέκταση του προβλήματος. Σταδιακή βελτίωση παρατηρείται με τη πάροδο των συνεδριών. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να γυρίσετε στις καθημερινές κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Σε ποια σημεία ενδείκνυται η θεραπεία;

Ενδείκνυται σε περιοχές με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση. Μέσω της βελτίωσης της «φλούδας του πορτοκαλιού» και του τοπικού πάχους, διορθώνεται το περίγραμμα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος παρέχοντας έτσι σφριγηλούς μηρούς, γλουτούς και κοιλιά. Η παραπάνω θεραπεία χρησιμοποιείται επίσης σε περιπτώσεις χαλάρωσης οπουδήποτε στο σώμα. Με το συνδυασμό της διπολικής ραδιοσυχνότητας επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα στο λεπτό, χαλαρό και πλαδαρό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό, μπράτσα, κοιλιά και προσαγωγούς.

Πονάει ;

Παρ’ όλο που η ανεκτικότητα στον πόνο είναι θέμα υποκειμενικό, οι περισσότεροι ασθενείς τη περιγράφουν ως θεραπεία ενός “ζεστού μασάζ”.

Ραδιοσυχνότητες RF Accent | Πριν και Μετά