Τεχνολογία ONDA Coolwaves για μόνιμη μείωση λίπους & κυτταρίτιδας.

Τεχνολογία ONDA Coolwaves για μόνιμη μείωση λίπους & κυτταρίτιδας.

Μείωση λίπους άμεσα.

Στην Derma Laser Clinic είμαστε υπερήφανοι που είμαστε  η πρώτη ιατρική αισθητική – δερματολογική κλινική στη Θεσσαλονίκη που προσφέρει την τεχνολογία ONDA Coolwaves για μόνιμη μείωση λίπους.

Τι είναι το ONDA COOLWAVES ™ ;

Το Onda Coolwaves είναι η τελευταία μόνιμη θεραπεία μείωσης λίπους στην ιατρική αισθητική. Το Coolwaves ™ αναφέρεται σε ειδικά μικροκύματα που στοχεύουν επιλεκτικά τα λιποκύτταρα και μειώνουν τις τοπικές καταθέσεις λίπους με ασφαλή, αποτελεσματικό και μη επεμβατικό τρόπο. Τα μικροκύματα Onda Coolwaves ™ εκπέμπονται με ελεγχόμενο τρόπο, εστιάζοντας την ενέργεια μόνο όπου χρειάζεται. Η έξυπνη συσκευή περιλαμβάνει ένα υψηλής τεχνολογίας σύστημα ψύξης του δέρματος που δροσίζει το δέρμα καθώς αντισταθμίζει τη θερμότητα που εκπέμπεται από τα μικροκύματα. Αυτό διατηρεί το δέρμα και εξασφαλίζει την συνολική άνεση του ασθενούς μειώνοντας τους κινδύνους, τις φλεγμονές και τις παρενέργειες.

Μην χάνετε χρόνο, τελειώστε με το περιττό λίπος με τον πιο εξελιγμένο τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού και ερωτήσεις2310275295 | 2310414495

Τοπικό λίπος

Τα Coolwaves ™ διαπερνούν βαθιά τη μεμβράνη των υποδόριων λιπωδών κυττάρων. Το προϊόν λύσης στη συνέχεια αποστραγγίζεται με διέγερση φυσιολογικών μεταβολικών διεργασιών.

Κυτταρίτιδα

Το Coolwaves ™ στοχεύει αποτελεσματικά τον συνδετικό ιστό μεταξύ των λιπώδη λοβών στα πιο προηγμένα στάδια της κυτταρίτιδας.

Σύσφιξη του δέρματος

Τα Coolwaves ™ προκαλούν άμεση συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου στο χόριο και διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου, καθιστώντας τον ιστό πιο συμπαγή και τονισμένο.

Onda-microwaves-for-cellulite-reduction

Μόνο το 20% της ενέργειας πηγαίνει στο χόριο (η παραγόμενη θερμότητα αντισταθμίζεται από το σύστημα ψύξης). Το υπόλοιπο 80% διεισδύει στο λίπος.

Δερματολόγος Θεσσαλονίκη
Δερματολόγος Θεσσαλονίκη

Πριν και μετά την θεραπεία

Κερδίστε την μάχη με το λίπος άμεσα. Τηλ: 2310275295 | 2310414495

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε:

  • Ερωτήσεις σχετικά με την θεραπεία ;
  • Τιμές και εξατομικευμένες προσφορές ;
  • Για να κλείσετε ραντεβού και να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος ;