Αποτρίχωση laser Alexandite

Αποτρίχωση laser Alexandite

Laser Alexandrite

Η έντονη τριχοφυΐα είτε σε άντρες είτε σε γυναίκες οφείλεται είτε σε κληρονομικότητα, είτε σε ορμονικές διαταραχές, το οποίο πολλές φορές εκτός από αισθητικό πρόβλημα μετατρέπεται και σε πρόβλημα του δέρματος.

Το laser Alexandite λειτουργεί παράγοντας μονοχρωματικό φως ειδικής συχνότητας και υψηλής ενέργειας με μήκος κύματος 755nm. Η ακτίνα που περνάει μέσα από τον κρύσταλλο του Αλεξανδρίτη ορίζει το βάθος που θα γίνει η διείσδυσή της στην επιδερμίδα και στους θύλακες της τρίχας. Το φως βγαίνει υπό την μορφή του  χρώματος κόκκινου laser με μικρούς παλμούς. Όλη αυτή η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα να απορροφάται το φως από τον θύλακα της τρίχας μέσω της μελανίνης που υπάρχει, ώστε τα αντίστοιχα κύτταρα να θερμαίνονται και στην πορεία να καταστρέφονται. Λόγω της θερμόλυσης, η επιδερμίδα δεν επηρεάζεται, ούτε οι πόροι και δεν δημιουργούνται παρενέργειες.

Η μέθοδος του laser Alexandite

Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser Alexandite πρέπει η εφαρμογή πρέπει να γίνεται την κατάλληλη στιγμή ανάπτυξης της τρίχας ώστε να τις εμποδίζει στην επανεμφάνισή τους. Η συσκευή του laser Alexandite περιλαμβάνει και μια συσκευή κρυώματος της επιδερμίδας ώστε να αποτελεί έναν ανώδυνο τρόπο αποτρίχωσης. Είναι ένα μηχάνημα δηλαδή που παγώνει την περιοχή που χτυπάει και δρα σαν αναισθητική τεχνική, ώστε να μειώνει την αίσθηση του πόνου. Η αποτρίχωση laser Alexandite εφαρμόζεται σε όποιες περιοχές εμφανίζουν έντονη και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, πρόσωπο και σώμα.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται

Η μέθοδος του laser Alexandite σας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας ακόμα και σε σκούρες επιδερμίδες καθώς και αποτελεσματικότητα ακόμα και σε δύσκολα περιστατικά. Για κάθε ασθενή χρησιμοποιείται αποστειρωμένος αποστάτης για την θεραπεία αποτρίχωσης. Οι διαστάσεις επιλέγονται βάση του πάχους της τρίχας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας πρέπει να φορεθούν προστατευτικά γυαλιά που παρέχονται από τον γιατρό.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με το laser Alexandite σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης επιτρέπεται μόνο με την συγκατάθεση του γυναικολόγου.

Επίσης, το συγκεκριμένο laser Alexandite εφαρμόζεται και για την αφαίρεση τατουάζ, για την αντιμετώπιση πανάδων, κηλίδων και βλαβών του δέρματος, καθώς και για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών.

Η αποτρίχωση με αυτή την εφαρμογή παρέχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και είναι επιστημονικά αποδεκτή. Δεν προκαλεί θυλακίτιδες στο δέρμα, αντ’ αυτού βοηθάει στην εξάλειψή τους. Είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την αποτρίχωση με το laser Alexandite  που μπορούμε να σας προσφέρουμε.